Schenking Wijzigen

Bedankvideo BN’ers voor jullie steun uit het verleden

Bedankt voor jullie steun uit het verleden

Je denkt eraan om jouw schenking stop te zetten, terug te vragen of te laten wijzigen. Hoe dan ook, wij willen jou onwijs hartelijk bedanken voor jouw steun uit het verleden. Super veel dank!

Het is een groot lief gebaar als iemand belangeloos iets voor het goede doel heeft gedaan. Je hebt immers andere geholpen ten koste van jezelf.

Onderschat niet het minste van de goede werken, al is het maar het glimlachen naar iemand wanneer je hem tegenkomt.

‘Een Nederlands hart is altijd een warm hart geweest, zei Gerrit Jan van Heuven Goedhart (oud-verzetsheld en oud-minister). En zo is het gelukkig nog steeds. De grote meerderheid van de Nederlanders zijn goeddoeners en daar mogen wij best trots op zijn.

Daarom willen wij jou bedanken voor jouw steun uit het verleden. Via bovenstaande bedankvideo willen wij samen met BN’ers jullie nogmaals bedanken en een warm hart toedragen voor jullie steun uit het verleden en het allerbeste toewensen voor de toekomst!

Schenking terugvragen kan via:

  1. email: mail naar info@goedhartkeurmerk.nl
  2. onderstaand wijzigingsformulier schenking (beneden deze pagina)

Ook bij het terugvragen van de schenking mogen jullie kosteloos gebruik blijven maken van ons Goed Hart Keurmerk en ons Goed Hart Cadeau Platform. Wij zijn er voor onze helden!

Niet Blij Geschenk Terug Garantie

In ons drukke bestaan vandaag de dag staan we helaas niet meer stil bij de echte levensvragen.

Levensvragen zoals.
Wat maakt je blij?
Wat maakt je echt gelukkig…
Hoe willen we later herinnerd
worden als we er niet meer zijn?
Ben je trots op jezelf? Zijn mijn kinderen trots op me?
Of zijn mijn ouders trots op me?

Het leven is te kort en gaat te snel aan ons voorbij.
Gelukkig is er weer elke dag weer een nieuwe dag om het goede te doen.
Elke dag heb je weer een nieuwe keuze om je koers en bestemming te kiezen. Kies voor het leven van je mooiste leven. Een leven vol liefde en geluk.

Goed Hart Keurmerk heeft ook gemeenschappelijke kernwaarde. En daarom hebben wij de Niet Blij Geschenk Terug Garantie.

Kernwaarde van liefde en geluk
En door het vasthouden aan onze kernwaarde, vinden wij het ook niet meer dan normaal, dat helden die hen schenking terugvragen, nog steeds kosteloos gebruik mogen blijven maken van ons Goed Hart Keurmerk en ons Goed Hart Cadeau Platform.
Zonder enige voorwaarden of verplichtingen. Wij zijn er voor onze helden.

En wij zijn er voor kansarme kinderen. Mijn geluk kan dan ook niet op, bij het zien van een vrolijk kind die eventjes zijn armoede vergeet. En dat geldt gelukkig ook voor de meeste gulle gevers.

Wij werken met de Niet Blij- Geschenk Terug Garantie😊. Elke schenking hoe klein ook, is vrijblijvend en vrijwillig en kan dus elk moment worden teruggevraagd.

Is het terugvragen via email misschien iets te confronterend en wil je liever online de schenking terugvragen of verlagen dan wel verhogen, dat kan natuurlijk ook via onderstaande wijzigingsformulier schenking.

Wijzigingsformulier schenking

Met dit formulier kan je de schenking: