Vrijwllige eerlijke bijdrage

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Vrijwillige eerlijke bijdrage

Ontvang een leuk verrassings cadeautje na het invullen van het formulier (ps. ook als je voor de gratis optie hebt gekozen, krijg jij van ons een cadeautje)

Meer informatie over de Vrijwillige Bijdrage, scroll dan naar beneden!

Alles wat wij verzorgen is 100% gratis (en blijft ook gratis), omdat wij hiermee goede bedrijven willen steunen op een onafhankelijke manier.

Helaas brengt het beheer, ontwikkeling, distributie en promotie van het Goed Hart Keurmerk natuurlijk wel kosten met zich mee. Deze kosten hebben wij met liefde voor een lange tijd zelf uit eigen zak betaald.

Om het voor ons wat dragelijker te maken vragen wij onze helden om een vrijwillige (eerlijke) bijdrage. Uiteraard alleen aan de bedrijven die het kunnen missen.

Eerst verplicht gratis

Jij mag ons pas een eerlijke vrijwillige bijdrage geven als jij het Keurmerk en de rest van de voordelen werkelijk als waardevol hebt ervaren. Helden die pas lid zijn, zijn dus verplicht om te kiezen voor een gratis periode. Na deze verplichte gratis periode mag je kiezen voor een vrijwillige bijdrage

En na deze gratis periode wil ik jullie (misschien) best wel steunen met een 100% vrijwillige bijdrage (die ik elk moment kan opzeggen, wijzigen, pauzeren of kan stop zetten).

Maak aub een keuze tussen A, B, C of D.

(en weet dat elke keuze goed is, wij zijn al blij genoeg dat jullie een goed bedrijf zijn).

---------------------------------

Meest gekozen bedrag: €15 mkb bedrijven en €5 door zzp'ers

---------------------------------

---------------------------------

---------------------------------