Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (in uw geval de eigen bijdrage). Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedhartkeurmerk.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@goedhartkeurmerk.nl  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Als een goed bedrijf in aanmerking komt voor een welkomstcadeau (toolkit), dan is dit geheel kosteloos voor het bedrijf.

De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen. De verzendkosten zijn eveneens voor rekening van het Goed Hart Keurmerk, wel vragen wij een vrijwillige bijdrage voor de verzendkosten (omdat wij op deze manier meer goede bedrijven kunnen voorzien van een welkomstcadeau), vrijwillige bijdrage is echter niet verplicht.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als held van het Goed Hart Keurmerk. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Goed Hart Keurmerk

Tel en WhatsApp: 0628461350

Email: info@goedhartkeurmerk.nl

De handelsnaam van ons bedrijf is: Goed Hart Keurmerk
Onze domeinnaam is www.goedhartkeurmerk.nl
Ons vestigingsadres: Anna van Burenhof 5

Gabriel Metzustraat 56B

2316 JA LEIDEN
KVK: 57864365
BTW: NL001119026B.58

Bank: NL17INGB 0006 4061 76