Goed Hart Keurmerk

Steeds meer bedrijven worden door onze helden geïnspireerd die het Goed Hart Keurmerk dragen. Dit resulteert erin dat steeds meer bedrijven zich (gedeeltelijk) willen inzetten voor het doen van het goede en dat maakt ons meer dan trots en dit geeft ons (met al onze lieve hardwerkende vrijwilligers) de moed om door te gaan.

Ons verhaal.
Al meer dan 10 jaar zetten wij ons in (als sociale organisatie) voor het goede doel.
Alhoewel wij graag een substantiële impact wilde maken, merkten wij dat door onze kleinschalige projecten en gebrek aan financiële daadkracht onze bijdrage geen zoden aan de dijk zetten.
De bedragen waarmee wij goede doelen hebben geholpen waren niet meer dan een druppel op een gloeiende plaat. We wilden meer kunnen betekenen dan dat.
Vandaar dat we hebben gekozen voor het Goed Hart Keurmerk, om samen met experts en andere ondernemers het goede te doen en anderen te inspireren. Samen hebben we meer impact! Vele druppels vormen samen immers een oceaan.

Het Goed Hart Keurmerk werkt voornamelijk met lieve supervrijwilligers. Wij hebben zelf geen dure managers of ceo’s. Tevens worden onze administratie- en huisvestingskosten gelukkig door onze maatschappelijke partners gedekt. Gelet op onze lage kostenstructuur en netwerk kunnen wij met weinig middelen gelukkig toch een grote impact maken.

Vraag ook het Goed Hart Keurmerk aan.
Meld je bedrijf aan (als eigenaar of werknemer). Of draag als consument een bedrijf aan!